Menu
Your Cart

Over Goudsmid Bastein

Goudsmid Bastein Hoogvliet Rotterdam

Wij zijn Lennert en Kelly Bastein, de eigenaren van Goudsmid Bastein. Samen voeren we de dagelijkse bezigheden uit als goudsmid en juwelier in Hoogvliet Rotterdam. Lennert is verantwoordelijk voor de winkel en Kelly regelt alles in het atelier.

We zijn Goudsmid Bastein gestart omdat we graag het beste van een goudsmid en juwelier samen wilden voegen. Want doordat wij ook edelsmid zijn begrijpen we ook alle technische uitdagingen en kunnen we je als klant beter informeren dan een normale juwelier. Naast ons atelier vind je onze winkel aan de Middenbaan Noord in Hoogvliet een ruime collectie aan sieraden  en  horloges. 
Een typisch Rotterdamse juwelier, zonder kapsones!
Wat ons speciaal maakt? De manier waarop wij werken en de bijzondere, originele merken die we voeren zoals: Arior, Daniel, Rosa di luca en natuurlijk onze zelfgemaakte collectie.

Persoonlijke service staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. We denken met je mee, luisteren naar je persoonlijke verhaal en dit samen vormt de oplossing voor het advies dat we jou geven.   

Juwelen kopen of laten maken gaat over meer dan alleen materiaal. Wij maken van elke afspraak een dierbare herinnering! 

 


Kelly

“Eerst wilde ik naar de Sport Academy, maar dat was helaas niet mogelijk. Mijn vader tipte me om goudsmid te worden en ik vond het meteen fantastisch! Het leukste vind ik om van bestaande sieraden iets nieuws te maken. Eerst werkte ik bij een andere goudsmid maar ik ontdekte al snel dat ik liever voor mezelf ging werken. En zo zijn we al 7 jaar verder.”

Lennert

“Ik kom oorspronkelijk niet uit het vak, maar heb door de vele jaren veel ervaring opgedaan. Al jong handelde ik met kleine bedragen in aandelen en in goud. Dit ging met kleine bedragen, maar hierdoor kwam ik al snel in aanraking met goud en zilver. Toen ik op mijn 22ste Kelly tegenkwam ontstond al snel het idee voor een winkel samen. 5 maanden nadat Kelly haar opleiding afrondde ging de winkel open.”

 

Quote:

“Kelly en Lennert hebben ons uitstekend geholpen. Onze oma was overleden en Kelly heeft van haar oude juwelen prachtige hangertjes gemaakt.
Een emotionele herinnering die we altijd bij ons kunnen dragen”.