Menu
Your Cart

Ruil je oud goud in bij Goudsmid Bastein

Heb je oud goud waar je een nieuwe bestemming voor zoekt? Goudsmid Bastein is specialist in de inkoop van oud goud. Goud behoudt zijn waarde en bij ons krijg je altijd de meest actuele goudprijs. Wij kopen alle soorten edelmetaal, ook als jouw sieraden onverhoopt beschadigd of stuk zijn. Door een uitgebreide en transparante controle op echtheid weet je direct wat je sieraden opleveren.


Vrijblijvend oud goud offerte opvragen?


Welk oud goud kun je bij ons inleveren?

Naast oud goud kopen wij ook zilver, alleen grote hoeveelheden, zoals sieraden, munten en horloges. Zolang het maar edelmetaal bevat kunnen wij het innemen. Je ontvangt bij ons altijd de hoogst geldende dagwaarde voor je oude goud en zilver.  Zo garanderen wij dat je een eerlijke goudprijs per gram krijgt.


 

Bij ons kun je terecht voor het inleveren van:


-          Oud gouden kettingen

-          Oude gouden armbanden

-          Oude gouden ringen

-          Oude gouden oorbellen

-          Oude gouden horloges

-          Oude gouden munten, zoals gouden vijfjes en tientjes


 

Jouw oud goud een nieuwe bestemming

Onze goudsmid Kelly helpt je graag om je oude goud in een nieuw jasje te steken. Wij kunnen van alle soorten goud prachtige nieuwe sieraden maken. Daarbij kijken we eerst samen welke stijl sieraden je mooi vindt. Op basis daarvan maken we een ontwerp en ontvang je een prijsopgaaf. Mogelijkheden bekijken >>


Hoe testen wij oud goud? 

Jouw sieraden worden eerst getoetst op een goudtoets steen. Hiervoor halen wij de sieraden over de steen en wordt er vervolgens zuur over gedaan. Zo controleren we of we op het juiste karaat testen.


Als van alle sieraden bepaald is wat het gehalte is wordt alles gewogen en wordt de prijs bepaald. Dit berekenen wij op de computer en er wordt een bon uitgedraaid met de waarde en gewichten. Dan kun je zelf beslissen of je het goud wel of niet wilt inleveren.  


Oude goud inleveren

Als je jouw oude goud wilt inleveren zetten wij eerst het goud op het register van Justitie.  Zij controleren dan of de sieraden niet gestolen zijn. Na 3 werkdagen, vanaf het moment dat wij het op het register zetten, krijgen we toestemming om het goud in te kopen. Direct daarna maken wij het bedrag over op je rekening.


Wat hebben wij nodig?


·        Kopie ID, paspoort of rijbewijs 

·        Kopie van bankpas 

·        Naam:  

·        Postcode: 

·        Straat en huisnummer: 

·        Plaats: 

·        Telefoonnummer: