Menu
Your Cart

Atelier

Sieraden reparatie
Heb je ook sieraden die kapot zijn, niet meer passen of mist er een steentje? Dat is voor ons geen probleem. Wij hebben alle kennis en kunde om je te helpen met je kapotte sieraden. In ons eigen atelier dat zich in de winkel bevindt kunnen we je sieraad weer repareren, vergroten of verkleinen.


Eigen atelier

Onze goudsmeden staan klaar om te helpen en te informeren naar de mogelijkheden. Je hebt direct contact met de goudsmid zelf en daardoor krijg je gelijk het perfecte advies. En omdat we altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgaaf maken weet je meteen waar je aan toe bent.

 

Waarom breng je jouw sieraden naar Goudsmid Bastein?

  • De reparaties voeren we zelf uit in ons atelier.
  • Wanneer we zelf de reparaties niet kunnen uitvoeren wordt het werk uitbesteed aan de beste mensen uit het vak.
  • Uw sieraden worden nooit opgestuurd. Zelfs als we het zelf niet kunnen maken, brengen en halen we de sieraden zelf.
  • Bij Goudsmid Bastein hebben we allemaal verstand van sieraden en horloges. We kunnen je dan ook precies vertellen wat er mis is en wat er moet gebeuren om het sieraad weer te maken.
  • Je kunt bij Goudsmid Bastein altijd vrijblijvend naar de kosten van de reparatie vragen.

 

Sieraden ontwerpen

Wil je graag een sieraad laten ontwerpen, maar heb je nog geen idee wat? Geen probleem: onze goudsmeden staan voor je klaar en helpen je graag een mooi ontwerp te maken.

Hoe gaat het ontwerpen in zijn werk?
Een mooi sieraad begint vaak bij een persoonlijke reden of verhaal om te vereeuwigen in een blijvend sieraad. Dat is de basis van elk ontwerp. Daarnaast kijken we samen welke stijl je mooi vindt en wat praktisch is. Vaak gebruiken we bestaande sieraden uit de winkel om een idee te geven hoe het ontwerp uiteindelijk gaat worden. Als het ontwerp klaar is krijg je altijd eerst een vrijblijvende prijsopgaaf.

 

De nieuwste technieken
Met onze geavanceerde 3D printers maken we eerst een was model om deze vervolgens na te gieten in goud of zilver. Zo kunnen we vrijwel alles maken. Na het gieten wordt het model afgewerkt en kunnen eventueel de diamanten, saffier of andere edelstenen worden gezet.

 

Sieraden vermaken

Sieraden hebben vaak emotionele waarde. Dit zien we dan ook terugkomen wanneer we sieraden gaan vermaken. Wij vermaken alle sieraden in ons eigen atelier en door de goudsmeden waar je direct contact mee hebt.  Samen met de goudsmid maak je een prachtig ontwerp waar je nog heel lang plezier van gaat hebben.

Vermaken van trouwringen
Het vermaken van sieraden gebeurt het vaakst met trouwringen. De trouwring staan natuurlijk voor een eeuwigdurende band tussen 2 personen. Hoe mooi is het dan ook als we van deze ringen 1 mooi sieraad maken. Dit zijn voor ons persoonlijk de mooiste opdrachten dit, omdat we zien hoe blij de klanten worden van het resultaat. We hebben in de winkel 2 boxen met voorbeelden zowel ringen als hangers. Mocht je toch iets anders willen, geen probleem, dan kijken we samen met je naar een nieuw ontwerp. Contact opnemen voor de mogelijkheden? >>


Inspiratie opdoen?! Bekijk onze collectie trouwringen>>