Menu
Your Cart

Hagerty Silver care

Hagerty Silver care
Hot
Hagerty Silver care
    Schoonmaakpasta, specifiek voor het reinigen en onderhouden van zilver en verzilverd metaal

    Een diner wordt echt een feest wanneer u het presenteert met een verzilverde cloche of met zilveren bestek. Specifiek voor schoonmaken van zilveren en verzilverde voorwerpen, bijvoorbeeld voor het opdienen van een lunch of een diner, ontwikkelde Hagerty Silver Care®, een pasta voor het reinigen en onderhouden van zilver en verzilverd metaal zonder de oppervlakte te beschadigen.

    Welk zilveren en verzilverde voorwerpen maakt u schoon met Silver Care®?

    Door zijn snelle werking is deze pasta bijzonder handig voor het onderhoud van voorwerpen van zilver en verzilverd metaal die vaak voor opdienen gebruikt worden. Silver Care laat bladen, schalen en andere zwart of dof geworden voorwerpen van zilver of verzilverd metaal weer prachtig glanzen.

    Hoe reinigt deze schoonmaakpasta uw zilveren voorwerpen?

    De pasta bevat zeep en oplosmiddelen van plantaardige oorsprong die een vrijwel onmiddellijke werking hebben. Silver Care® veroorzaakt geen krassen op het zilver. De pasta beschermt gedurende meerdere weken tegen oxidatie en verwijdert al het vuil.

    Gebruiksaanwijzing schoonmaken zilveren bestek

    Bevochtig het sponsje met lauw water en breng Silver Care aan. Reinig het voorwerp minutieus. Spoel het voorwerp af met lauw water. Wrijf met een droge, zachte doek voor een langdurige en extra glans.
General
Merk Hagerty

Geef beoordeling

€9,95
Excl. BTW: €8,22
  • Stock: Op voorraad
  • Model: 0814417
  • SKU: 600094