Menu
Your Cart

Hagerty jewel cloth

Hagerty jewel cloth
Hagerty jewel cloth
Hagerty jewel cloth
Hagerty jewel cloth
Hagerty jewel cloth
    Schoonmaakdoek voor gouden, zilveren en platina juwelen met edelstenen

    Wilt u snel uw gouden, zilveren of platina juwelen met edelstenen als diamant, saffier of robijn schoonmaken en ze de glans geven die ze verdienen? De Jewel Cloth is een schoonmaakdoek van geïmpregneerde stof, speciaal voor het reinigen en onderhouden van uw juwelen van edelmetaal en edelsteen. Dit stelt u in staat om dagelijks voor uw kostbare accessoires te zorgen zonder deze te beschadigen.

    Welke juwelen maakt u schoon met de Jewel Cloth?

    Dankzij het geïmpregneerde katoen van deze schoonmaakdoek laat Jewel Cloth gouden, zilveren en platina ringen, armbanden, horloges en andere juwelen glanzen. Tegelijkertijd reinigt en onderhoud het uw kostbare edelstenen als diamant, saffier en robijn.

    Hoe reinigt deze schoonmaakdoek uw gouden, zilveren en platina juwelen?

    De geïmpregneerde doek beschermt en verwijdert vuil van broches, hangers, oorringen en andere gouden kostbaarheden. De reiniging werkt snel en is efficiënt. Jewel Cloth kan dagelijks worden gebruikt zonder beschadigingen aan te brengen aan uw gouden, zilveren en platina juwelen.

    Gebruiksaanwijzing schoonmaken juwelen met edelstenen:

    Voorzichtig maar grondig poetsen om een perfecte glans te krijgen. Was de doek niet. Vervang de doek pas wanneer deze helemaal zwart is. Was na gebruik uw handen.

    Combineer met Hagerty Jewel Clean (art. 100423) voor een diepe reiniging (bijvoorbeeld van moeilijk bereikbare delen) en een optimaal resultaat.

    De doek voldoet aan de STANDARD 100 door OEKO-TEX®.

    Afmeting: 30x36cm
General
Merk Hagerty

Geef beoordeling

€7,95
Excl. BTW: €6,57
  • Stock: Op voorraad
  • Model: 08144102
  • SKU: 602830
  • UPC: 761092809134