Menu
Your Cart

Hagerty silver gloves

Hagerty silver gloves
Hagerty silver gloves
Hagerty silver gloves
Hagerty silver gloves
Hagerty silver gloves
    Handschoenen om zilver schoon te maken en te onderhouden

    Wilt u uw zilveren of verzilverde voorwerpen goed kunnen reinigen terwijl u het voorwerp kunt vasthouden en u uw handen tegelijkertijd niet vies maakt? Speciaal daarvoor ontwikkelde Hagerty Silver Gloves, zogenaamde zilversmid handschoenen om zilveren en verzilverde items schoon te maken en te onderhouden. De handschoenen vergemakkelijken het onderhoud van zilver en verzilverde items die zijn geoxideerd.

    Welke voorwerpen maakt u schoon met de Silver Gloves®?

    De speciaal geïmpregneerde handschoenen geven helderheid en glans aan uw zilveren en verzilverde voorwerpen. Ze laten vazen, lijsten en andere voorwerpen schitteren. Ze verwijderen vuil grondig en beschermen voor een aantal weken tegen oxidatie. De reiniging werkt snel, is efficiënt en de handschoenen beschadigen de voorwerpen niet.

    Hoe reinigen deze handschoenen uw zilveren voorwerpen?

    Met de handschoenen kunt u het item stevig vasthouden tijdens het reinigen en blijven uw handen droog. Het schoonmaken is gemakkelijk, geeft direct resultaat en veroorzaakt geen krassen of vlekken op het zilver.

    Gebruiksaanwijzing handschoenen voor schoonmaken zilver

    Trek de handschoenen aan bij de eerste tekenen van aanslag. Wrijf licht maar grondig aanslag en stof van uw zilveren voorwerp. Was de handschoenen niet. Vervang de handschoenen pas wanneer ze helemaal zwart zijn. Reinig uw zilver in een geventileerde ruimte. Was na gebruik uw handen. Lees vóór gebruik de veiligheidsinstructies.

    Voor de verzorging van zilveren en verzilverde artikelen verwijzen we ook naar Silver Spray.

    Inhoud: Elk doosje bevat 1 paar handschoenen.
General
Merk Hagerty

Geef beoordeling

€15,50
Excl. BTW: €12,81
  • Stock: Op voorraad
  • Model: 0814436
  • SKU: 606065