Menu
Your Cart

Hagerty silver clean

Hagerty silver clean
Hagerty silver clean
    Schoonmaken van zilveren en verzilverde sieraden

    Mist uw sieraad van zilver (925 en 835) helderheid of glans? Gebruik dan Silver Clean. Met dit dompelbad reinigt en verzorgt u zilveren en verzilverde sieraden zonder ze te beschadigen. Oxidatie, schadelijke transpiratie, cosmetica en parfum worden zorgvuldig verwijderd, de glans en helderheid van de sieraden worden hersteld.

    Welke juwelen maakt u schoon met Silver Clean?

    Dit schoonmaakproduct geeft weer glans aan aangetaste ringen, armbanden en andere zilveren en verzilverde sieraden. Het reinigingsbad beschermt en zuivert broches, halskettingen, oorbellen en andere kostbare voorwerpen. De reiniging en het onderhoud van het zilver of het verzilverde oppervlak is zeer grondig. Het bad heeft bovendien een delicaat parfum en laat de sieraden stralen.

    Hoe reinigt dit schoonmaakmiddel uw zilveren sieraden?

    In de verpakking vindt u een zogenaamd dompelbad. Dit dompelbad bevat een klein mandje om de sieraden in te doen voor een gemakkelijk gebruik. Bevochtigingsmiddelen dringen door in het vuil en garanderen een efficiënte reiniging. Het bad heeft bijna onmiddellijk resultaat en veroorzaakt geen micro-krassen of vlekken op zilveren en verzilverde sieraden.

    Gebruiksaanwijzing schoonmaken zilver:

    Plaats sieraden in de dompelmand en dompel deze in het bad. Laat gedurende 2 minuten staan. Gebruik een zachte spons gedrenkt in het product op extreem vuile onderdelen. Spoel af met warm water en droog af met een zachte doek. Reinig uw zilver in een geventileerde ruimte en gebruik handschoenen. Lees vóór gebruik de veiligheidsinstructies.

    Voor een perfect resultaat combineer met Jewel Cloth

    Inhoud: 170ml
General
Merk Hagerty

Geef beoordeling

€9,95
Excl. BTW: €8,22
  • Stock: Op voorraad
  • Model: 0814412
  • SKU: 600093
  • UPC: 761092801708