Menu
Your Cart

Hagerty silver bath

Hagerty silver bath
Hagerty silver bath
Hagerty silver bath
Hagerty silver bath
Hagerty silver bath
  Schoonmaakbad voor het reinigen en onderhouden van zilver

  Zilveren lepels, vorken, messen en ander tafelzilver, bestek en couvert: na verloop van tijd zien ze er aangeslagen, dof of zwart uit. Dat komt door oxidatie en moet schoongemaakt worden om het bestek de glans te geven die het verdient. Silver Bath for Personal Use®, een bad voor het reinigen en onderhouden van zilverwerk, herstelt de glans van geoxideerd zilveren en verzilverd bestek zonder het te beschadigen.

  Hoe reinigt dit schoonmaakmiddel uw zilveren bestek?

  Het dompelbad bezit een mandje waarin het zilverwerk geplaatst kan worden voor een eenvoudige reinigingsbeurt. Bevochtigingsmiddelen dringen in het vuil door en staan garant voor een efficiënt onderhoud. Het bad heeft een vrijwel onmiddellijke werking en veroorzaakt geen krasjes op het zilver. Het bad beschermt gedurende meerdere weken tegen oxidatie en verwijdert al het vuil.

  Gebruiksaanwijzing schoonmaken zilver met schoonmaakbad

  Dompel het bestek onder in het bad met behulp van het mandje. Wacht 3 tot 4 minuten, voordat u het zilverwerk weer uit het bad haalt. Voor grotere voorwerpen kunt u een bevochtigde spons gebruiken. Spoel het bestek af en droog het met een zachte doek. Niet gebruiken voor kunstmatig geoxideerd zilver. Reinig uw zilver in een geventileerde ruimte en gebruik handschoenen. Lees vóór gebruik de veiligheidsinstructies.

  Inhoud: 580ml
General
Merk Hagerty

Geef beoordeling

€12,50
Excl. BTW: €10,33
 • Stock: Op voorraad
 • Model: 08144131
 • SKU: 601493
 • UPC: 761092801725